Skip to main content

MRD

RAPPER, NEDERLANDS

OVER MRD

Mourad Ait Boubker, beter bekend als MRD, tekent zijn eerste platencontract in april 2019 bij Avalon Music! Dit was de eerste stap naar een succesvolle samenwerking. Meteen nadat MRD bekend werd gemaakt door Avalon Music kwam zijn eerste debuutsingle uit ‘Leven Op De Weg’ waarbij de rapper direct tonnen views heeft behaald. 

De Amsterdamse artiest brengt na zijn eerste single meteen meer tracks uit. Zo komt de track ‘Net Voor 12’ uit en komt er een samenwerking met Murda uit genaamd ‘Oeh Oeh’. MRD duikt ook samen met Keyser Soze de studio in en daar komt de track ‘Geen Geluid’ uit. Deze track is de eerste solohit van MRD en dat zorgde voor tonnen streams! Later in 2019 komen nog de tracks ‘Voor Die Money’, ‘MRD SEASON’ en ‘A35 Sessie’. Begin 2020 brengt MRD zijn debuut EP uit onder de naam ‘Nachten In Oost’, refererend naar zijn eigen buurt Amsterdam Oost. De EP bestaat uit 10 tracks en een aantal bijzondere samenwerkingen met onder andere LouiVos, Jayboogz, Navi, Saaff en Tarik. Zijn debuut EP levert MRD miljoenen streams op. 

Kort hierna doken MRD en SRNO samen de studio in om een nieuwe track op te nemen. Daar kwam de track ‘Keek Niet Om’ uit, dit zorgde voor ruim 2 miljoen streams! Met maar liefst vijf tracks op het gezamenlijke “Avalon Family” album levert MRD een aanzienlijke bijdrage. De tracks van MRD op het album zijn onder andere ‘NAHNAH’, ‘WAYAK’, ‘BEN WEG’. 

MUZIEK

VIDEOS