OVER ONS

Avalon Music is in 2014 opgericht door drie Amsterdamse broers. Het muzieklabel is in korte tijd uitgegroeid tot een van de grotere labels van Nederland. Een team van jonge en ambitieuze professionals begeleidt vanuit Amsterdam vele talenten en artiesten bij hun (wereldwijde) muzikale carrière.
Dit blijft niet onopgemerkt. De afgelopen jaren hebben ze samen met hun artiesten grote successen behaald. Zo staat onder andere de meeste gestreamde track van 2018/2019 “Cartier” op naam van Avalon, scoorden ze als allereerste de TikTok hit en hebben ze maar liefst 30 gouden singles, vier gouden en twee platina platen uitgebracht.

INTERNATIONAAL SUCCESS

Ook in het buitenland gooit het label hoge ogen. Ze weten als geen ander hoe ze muziek moeten exploiteren buiten onze landsgrenzen. Zo vloog de track “Bobbel” van Childsplay ft. Jayh niet alleen in Nederland de hitlijsten in, maar scoorde dit nummer een toptien notering in Frankrijk en Duitsland. Het nummer “Ya La Laa” van Dystinct veranderde in no-time tot een top tien hit van de grootste radiozender van Marokko en het Nederlandse nummer “Afstand” van Dopebwoy werd door het Franse elftal in de kleedkamer gezongen na winst van wedstrijd op het Wereldkampioenschap in 2018.

MEER DAN ALLEEN MUZIEK

Ze weten niet alleen met hun muziek de juiste snaar te raken, maar ook de content die ze creëren vliegt de wereld over. Met meer dan 650.0000 YouTube abonnees en bijna 400 miljoens overall views is het label een grote speler op het wereldwijde web. Maar het is meer dan dat. Naast het uitbrengen van muziek en het creëren van content organiseren ze ook hun eigen festivals en evenementen (in onder andere Suriname), hebben ze een eigen kledinglijn en exploiteren ze drie studio’s in Amsterdam. Waar de broers zes jaar begonnen aan de keukentafel zijn ze nu al uitgegroeid tot een groot muziek bedrijf. Ze zijn niet te stoppen en veroveren stap voor stap Nederland en de wereld.

SUCCESS WALL

5x PLATINA STATUS

CARTIER

‘Planga van Cartier’ wordt wereldwijd hard meegezongen! Na deze hit veranderde er veel voor Dopebwoy, Chivv & 3robi. De track heeft meer dan 100 miljoen views op YouTube en tikt bijna de 100 miljoen streams aan op Spotify. Nog steeds staat deze tune op menig feestje in de playlist en kunnen we wel stellen dat ‘Cartier’ een groot internationaal succes, is!
PLATINA STATUS

BOUSSA

Op ‘Boussa’ is te horen hoe DYSTINCT de liefde heeft gevonden en ook echt niet meer zonder haar kan. Dit is een perfecte weerspiegeling van de realiteit aangezien DYSTINCT op 21-jarige leeftijd het huwelijksbootje instapte met de liefde van zijn leven. Ook de track ‘Boussa’ is te beluisteren op het album ‘Mon Voyage’.
PLATINA STATUS

WALOU CRISIS

Walou Crisis is een nummer in samenwerking met 3Robi & Mula B. De track weet binnen een aantal weken de top tien te bereiken, en wordt vol lof ontvangen onder beluisteraars op o.a.de radio en youtube. Alleen al op spotify wist 'Walou Crisis' al meer dan 33 miljoen streams te behalen.
PLATINA STATUS

SPELING

In het album van Chase van DJ DYLVN is de track ‘Speling’ te horen waarin hij de handen ineen heeft gesloten met Hansie en Tabitha. Inmiddels heeft deze track bijna 20 miljoen streams en is zowel op nationaal als internationaal niveau een grote hit!
PLATINA STATUS

YA LA LAA

DYSTINCT heeft met zijn eerste Arabische track ‘Ya La Laa’ een dikke hit te pakken. De track heeft maar liefst platina status behaald. In ‘Ya La Laa’, hoor je hoe DYSTINCT op zoek is naar de liefde van zijn leven. Ook is de track te behoren in zijn gouden album ‘Mon Voyage’.
GOUDEN STATUS

BUSJE

Zefanio schakelt de hulp in van Lauwtje en Chivv wat zich mede dankzij TikTok heeft ontpopt tot een mega hit. Busje heeft inmiddels de titel ‘goude plaat’ behaald en het zal niet lang meer duren tot ook deze single de platinum status behaalt!