Skip to main content

Johnny was geen Johnny… Johnny was iemand anders…

In 2019 bracht Jayboogz Johnny Story I uit, een track waarin de storytelling kwaliteiten van Jayboogz erg sterk naar voren komen. De track werd erg goed ontvangen, maar wat de ster van Johnny echt deed laten rijzen was de bijbehorende videoclip. Jayboogz ontving al snel veel lof voor zijn acteerwerk.


Jayboogz besloot dat Johnny Story 3 meer moest zijn dan een track met een ‘lange videoclip’. Hij begon een script uit te schrijven voor een speelfilm en een crew te verzamelen van acteurs (alle acteurs zijn vrienden/kennissen en bekenden uit de muziekindustrie), figuranten en een productie-/filmmaatschappij ter ondersteuning. Het script is een combinatie van gebeurtenissen uit Jayboogz’ zijn leven en dat van de mensen om hem heen. Dat is dan ook de reden dat deze vrienden/kennissen een rol in de film hebben, het is toch deels hun verhaal.

Een jaar lang heeft het geduurd om Johnny Story 3 “The Movie” in elkaar te zetten but the word is out!

31 Maart 2022 komt Johnny Story 3 “The Movie” in première in Pathé Arena, Amsterdam. Een film die door en voor de Bijlmer en daarbuiten is kan natuurlijk ook alleen in première gaan in de Bijlmer.

Bekijk de trailer van Johnny Story 3 “The Movie” nu door te klikken op deze link en houd @avalonmusic en @jayboogz1 op Instagram in de gaten voor meer Johnny Story 3 content en informatie over de première.

SEE YOU THERE!

 

Leave a Reply