Skip to main content

MRD doorbreekt alle grenzen met zijn EP ‘Grenzeloos’

Afgelopen vrijdag bracht MRD zijn langverwachte project ‘Grenzeloos’ uit. Hierop laat MRD horen een eigen lane te hebben gecreëerd voor zichzelf. 101Barz zocht hem op om erachter te komen wat zijn beweegredenen zijn, zijn doelen voor de toekomst en waar hij zijn inspiratie vandaan haalt.

‘’Ik moet mijn stempel drukken man. Gewoon op mijn eigen manier. Iedereen moet gewoon weten, zodra ze mij horen moeten ze gewoon weten ‘Dat is hij’. Dat is waar ik me de komende tijd op ga focussen.’’ – MRD 101 Barz item

Kort geleden was MRD ook te zien in de 101Barz studio voor een Studiosessie. De sessie werd ontzettend goed ontvangen (+200K views) en dit was voor de 101Barz redactie genoeg reden om bij de Amsterdammer langs te gaan om te kijken wie nou precies de man achter de teksten is.

 

Leave a Reply