Skip to main content

Twee keer AFAS Live, twee keer sold-out, één familie. Samen met jullie hebben we geschiedenis geschreven!

Om te beginnen bij het concert van Jayh op 27 november: Een avond om nooit te vergeten. Met een inmiddels 18-jarige carrière weet Jayh als geen ander hoe je een show moet geven. Met gastoptredens van Broederliefde, DYSTINCT, Hef en Yxng Le heeft het publiek geen moment stil gestaan en alleen maar gedanst!

Daar bleef het niet bij.. Op 28 november stond ook DYSTINCT op het punt om geschiedenis te schrijven. Hij werd de eerste Arabischtalige artiest die de AFAS Live zou gaan vullen. Het afgelopen jaar is DYSTINCT uitgegroeid tot een internationale superster. En daar kon iedereen op deze avond van genieten. Tijdens zijn optreden werd hij dan ook ondersteund door internationale grootheden. Niemand minder dan Franglish, Naza, Moha K, Ricky Rich, Tawsen, Jonna Fraser, Ali471, KATNUF, Inez, Bryan MG, F1rstman, Makar en Emil Rosé betraden het podium. Samen met zijn live band lieten ze de Marokkaanse klanken door de hele ruimte galmen.

Namens Avalon Music bedanken wij iedereen die een steentje heeft bij gedragen aan deze twee historische avonden. Wij kijken uit naar nog vele momenten samen en nog talloze magische avonden als deze. Lets bring the world together, through music.

One Love,
Jayh, DYSTINCT & Avalon Music 

 

Leave a Reply