Skip to main content

DIOR

RAPPER, NETHERLANDS

ABOUT DIOR

Ontmoet het Amsterdamse muzikale talent, Dior, die al op jonge leeftijd zijn weg vond in de muziekwereld. Zijn passie voor muziek bracht hem al snel succes, en ondanks zijn jeugdige leeftijd heeft Dior al verschillende hits en ontelbare streams op zijn naam staan.

Dior zijn eerste release onder Avalon Music was de track ‘Silence’. Dit nummer ging direct viraal en bereikte binnen no-time miljoenen streams. Dior’s kenmerkende geluid en creatieve benadering van muziek maken hem een opvallende naam in de hedendaagse scene.

Zijn talent en vermogen om pakkende tracks te produceren hebben Dior een plek bezorgd tussen de veelbelovende artiesten van Nederland. Zijn muziek weerspiegelt niet alleen zijn artistieke visie, maar ook zijn reis als artiest.

Ben je benieuwd naar de muziek van Dior? Neem een kijkje op zijn Spotify-pagina en laat je meevoeren door zijn unieke geluid. Dior belooft een artiest te zijn die de grenzen van de muziek verlegt en blijft groeien in zijn indrukwekkende carrière. Volg hem en Avalon Music in deze reis.

MUSIC

VIDEOS