Skip to main content

10 JAAR AVALON

Avalon viert dit jaar haar 10-jarig jubileum en dat laten we niet zomaar voorbijgaan! Om dit moment te vieren, willen we iets teruggeven aan onze trouwe fans. Daarom organiseren we op zondag 26 mei en maandag 27 mei exclusieve masterclasses in onze pop-up store in hartje Amsterdam. Tijdens deze masterclasses krijg je de kans om meer te weten te komen over diverse onderwerpen binnen de muziekindustrie. De sessies worden geleid door professionals die al jaren in het vak zitten, dus je kunt rekenen op waardevolle inzichten en praktische tips.

Wil je erbij zijn? Schrijf je dan snel in, want er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar! We kunnen niet wachten om je daar te zien.

Maar dat is nog niet alles. Kom ook op zaterdag 25 mei langs in onze pop-up store en ontdek de nieuwste merchandise van Avalon. Dit is een geweldige kans om je favoriete Avalon-artikelen te scoren, en te genieten van de feestelijke sfeer.

Mis het niet en meld je snel aan voor de masterclasses of kom langs in de pop-up store. We zien je daar!

BEKIJK MASTERCLASSESINSCHRIJVEN

Masterclasses

Muziekproductie en opname

Zondag 26 mei (tijd: 13:00 – 14:30) • Amsterdam

Als je alles wilt weten over muziekproducties en opnames van top producers Yam, Unleaded & Ertu, dan is deze masterclass voor jou! Artiest en hit-schrijver kans is ook aanwezig om je alle knowledge mee te geven. Meld je hier aan!

Demopanel

Zondag 26 mei (tijd: 15:00 – 16:00) • Amsterdam

Aansluitend op de masterclass muziekproductie en opnames vindt er een demopanel plaats. Dit is jouw kans om je demo te laten beoordelen door topnamen zoals Yam, Unleaded, Ertu, en kans! Je kunt hen ook persoonlijk om advies vragen. Meld je aan en upload je demo via de inschrijflink. Mis deze unieke kans niet!

Marketing en branding

Maandag 27 mei (tijd: 12:00 – 13:30) • Amsterdam

Wil je alles weten over muziekmarketing en branding? Schrijf je dan in voor deze masterclass, waar professionals zoals de Head of Marketing van Avalon Music, de Head of Digital van Warner Music Benelux, de Talent Manager van We Are Era, de Label Manager van ADA Benelux, en anderen hun inzichten delen. Je krijgt waardevolle tips van experts uit de industrie. Dus, meld je snel aan en mis deze kans niet!

Music Management

Maandag 27 mei (tijd: 14:00 – 15:30) • Amsterdam

Benieuwd hoe het is om artiesten te begeleiden en wat het geheim is van een goede artiestenmanager? Schrijf je dan in voor de music management masterclass, waar managers van artiesten als Sor, Makar, Tabitha, Glen Faria, Jayh Jawson en anderen je meenemen in de wereld van artist management. Ontdek hoe je een geweldige manager kunt vinden en leer van de ervaringen van professionals. Meld je snel aan om erbij te zijn!

INSCHRIJVEN

Vul hieronder je gegevens in en misschien zien we jou op een van de events.